dilluns, 16 de desembre del 2013

Los columpios - IATI Theater

Aquesta setmana ha començat el taller de desenvolupament textual Cimientos del IATI Theater amb l'obra The Rabbit and the Tiger de Leah Franqui, una interessant fàbula sobre les maneres de gestionar el dolor, la tristesa i la pèrdua i d'aprendre a fugir dels refugis de la infantesa per enfrontar-nos al món de cara.

A partir d'ara, i cada dijous al vespre, hi haurà una nova lectura de textos i un treball col·lectiu de crítica i perfeccionament. I, a partir del febrer començaran les lectures dramatitzades dels textos amb públic.

Inesperadament, Los columpios, traducció de Els gronxadors, ha estar seleccionada per a formar-ne part i s'estrenarà el día 6 de maig. Mentrestant, encara té un llarg camí per recórrer. El primer ha estar una relectura i correcció del text en la qual hi he afegit noves idees i n'he modificat algunes de velles. Després vindrà el dia que s'exposarà a tots als membres del taller, el 6 de febrer i, finalment, apedaçat i millorat, es presentarà al públic el dia 6 de maig. Ara vénen cinc mesos de feina d'orfebreria, de retocs i puliments intentant que la peça no s'acabi trencant. Cinc mesos de lectures i comentaris. Cinc mesos d'il·lusió.

De moment, ja tenim la primera fotografia de l'obra feta per Xavi Palomera. Comença el joc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada