dilluns, 9 de setembre del 2013

Tardor 2013

L'any 2013 havia de ser un any de canvis. I ara que comença la seva recta final, la sensació d'ara o mai s'accentua. Sigui com sigui, la tardor comença diferent, sense constriccions laborals, sense horaris externs ni obligacions extrapersonals i això potser ja és una marca dels canvis que esperen d'aquí a finals d'any.

El que no canvia són els projectes i la il·lusió de fer-los.

Per començar, el 20 de setembre estaré a Girona amb Els carotes per fer l'acte inaugural del Domèstica 2013. Una re-creació de l'obra Avui és gairebé mai que abandonarà la comoditat (i seguretat dels escenaris) per escampar-se pels carrers i pisos del centre antic de Girona. Teatre desubicat que servirà de guia per als assistents al festival.

A l'octubre comença la gira tardoral de You and Me per terres angleses. Després d'un molt bon començament d'any, d'haver guanyat un Angel Award al Brighton Fringe i d'haver participat en el PAM festival de Nova York, You and Me torna als teatres i a les carreteres angleses. 18 representacions en poc més d'un mes (del 21 d'octubre al 30 de novembre) a Weymouth, Leeds, Somerset, Buxton, Pilton...

Al novembre, si s'acaben de confirmar els dies, estaré a Santa Cristina d'Aro i a Vidreres amb Els convidats. Una obra que, definitivament, sembla ser només una obra d'hivern...

I, entremig, dos nous projectes teatrals que a hores d'ara estan en un moment tan gestacionari que és millor no parlar-ne més que res perquè no està molt clar cap a on conduiran, si és que condueixen a enlloc, però que em fan molta il·lusió.

I, sobrevolant-ho tot, l'encàrrec que m'ha fet l'editorial Palamedes: la gran responsabilitat de traduir un llibre anglès de principis de segle XX que mai ha estat traduït al nostre país. Els primers 10 capítols ja estan traduïts i en procés de correcció. Ja només en queden 42 més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada