dijous, 13 de juny del 2013

balanç del primer semestre

Qualsevol excusa és bona per mirar enrere i veure que el temps no ha passat en va. El fet d'estar al juny i que estiguem al mig de l'any, n'és una tan bona com qualsevol altra.

- Gener: començava l'any a Madrid, amb les portes encara obertes per un canvi que al final no es va produir. Vivint entre Malasaña i conde Duque, coneguent Chueca i La Latina... I, des de la distància, seguia treballant en la sots-direcció de Avui és gairebé mai.

- Febrer: s'estrena Avui és gairebé mai a l'Institut del teatre de Barcelona amb una molt bona acollida. Tres dies d'entrades exhaurides i de bons comentaris del públic assistent.

- Març: comença la gira britànica de You and Me al Bikeshed Theatre de Exeter. Una gira que els portarà un mes al Blue Elephant Theatre de Londres i a prendre part del Brighton Fringe.

- Abril: Albolote, Granada. Cap de setmana inesborrable a l'entrega de premis del Concurso de Teatro Dramaturgo Moreno Arenas. Bona acollida, millors converses. I a l'inrevés.
             A més, aquest mes la meva obra La partida va guanyar el 2n premi del Concurs de Textos teatrals Vila de Gràcia.

- Maig: Tu i Jo retorna als escenaris. En el que podria ser la seva funció de comiat, l'obra torna a pujar als escenaris i tots els que hi estem involucrats recordem la seva màgia.
             Mentrestant, al Regne Unit, You and Me guanya un Angel Award al Brighton Fringe i és qualificada de "modern absurdist masterpiece".

- Juny: Fira de l'Obridor, preparatius per les funcions de Els Convidats de la tardor... i més. Molt més que encara no es pot dir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada